top of page

Er is een operatie datum


Het voelde verder weg dan dat het daadwerkelijk was/is. Ik riep al wel dat ik wilde kijken of ik in mei geopereerd kon worden maar zat steeds in me hoofd ‘oh dat is nog wel een half jaartje’. De tijd gaat toch sneller dan gedacht want over precies 4 maanden word ik opgenomen in Teknon Medical Centre en zal op vrijdag 27 mei de ongeveer 10 uur durende operatie plaats vinden.

Ik heb het er moeilijker mee dan gedacht, een operatie datum maakt het nog definitiever en laat je meer beseffen wat je allemaal te wachten staat. De afgelopen weken kwamen er steeds meer besef momentjes van dingen die ik straks niet meer kan omdat mijn nek vast wordt gezet. Maar van de andere kant ga ik ook zo hard achteruit dat het ook fijn is om een datum te hebben. Een operatie die letterlijk mijn leven gaat redden komt er nu echt aan.

We zullen nog een hele hoop moeten gaan regelen voordat ik geopereerd kan worden. Een tijdelijke woning in de buurt van mijn ouders, vervoer naar Barcelona, verblijf in Barcelona, er moet vrij gevraagd worden op werk bij de mensen die met mij mee gaan, alle sondevoeding en infuus spullen moeten in het buitenland zien te komen, de rolstoel moet op tijd gemaakt worden, beslissen of we het hier in Boxtel al gaan verkopen en alle behandelingen in Nederland afronden, nieuwe huisarts en fysio bij mijn ouders zoeken en noem het maar op. Wij zijn de komende maanden dus nog wel druk bezig.109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hoe is het om chronisch ziek te zijn? Interview geschreven door Nina Verweij van TeamTelefoon Jaël is 23 jaar en woont samen met haar man en hondje in Boxtel. Ze is een ondernemende, sterke, jonge vro

Het is zoveel om te vertellen, daarom zal ik jullie de komende dagen inzicht geven op wat we te weten zijn gekomen in Barcelona. Ik had een afspraak met Dr Juan, zij begeleid en onderzoekt de patiënte

Post: Blog2_Post
bottom of page